Kaukolämpö on luotettava ja vaivaton lämmitysmuoto

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Lähes puolet kaikkien rakennusten tarvitsemasta lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä tehdään kaukolämmöllä. Asiakkaat arvostavat kaukolämpöä kilpailukykyisen hinnan ja hyvien ominaisuuksien, kuten varmatoimisuuden ja helppokäyttöisyyden takia.

Kaukolämpöä tuotetaan lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitoksissa tai lämpökeskuksissa. Lämpö siirretään asiakkaille kuumana vetenä maan alle, useimmiten katuihin ja kevyen liikenteen väyliin, sijoitetussa kaksiputkisessa kaukolämpöverkossa. Tuloputken kuuma vesi luovuttaa asiakkaan lämmönsiirtimen välityksellä lämpöä talon lämmitys- ja lämpimän käyttöveden verkkoihin. Siirtimeltä kaukolämpöverkon vesi palaa jäähtyneenä paluuputkessa takaisin tuotantolaitokseen uudelleen lämmitettäväksi.

Salossa kaukolämpö tuotetaan pääosin jätepolttoaineella Korvenmäen ekovoimalaitoksessa. Lisäksi käytetään puuhaketta sekä pieniä määriä turvetta ja öljyä. Lue lisää liittymisestä kaukolämpöön klikkaamalla tästä sekä tietoa kaukolämpöverkoista ja kaukolämmön tuotannosta klikkaamalla tästä.

Lähteenä käytetty: https://kaukolampo.fi/

Toimisto

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite: 003726593668
Välittäjätunnus: 003721291126
Operaattori pankkiverkosta: DABAFIHH

PDF-laskut:
26593668@scan.netvisor.fi

Paperilaskut:
Salon Kaukolämpö Oy
26593668
PL 100
80020 Kollektor Scan