Oleks se sää, jota mä olen ettiny?

Eräänä päivänä kaupungin huolettomin poikamies, Kauko Lämpö julkaisee deitti-ilmoituksen ja alkaa vihdoin etsimään sitä aitoa ja oikeaa lämpöä. Myös Konsta Koti ja Kiira Kiinteistö etsivät omilla tahoillaan lämpöä deittailun maailmasta. Viestien välityksellä käydään lämpöä nostattavia keskusteluja ja katseitakin vaihdetaan treffien parissa. Vaan kuinkas Kauko Lämmön sitten käykään?

Runsaasti sydämiä.

Klikkaa alla olevia kuvia, niin pääset lukemaan miten tarina etenee.

Fiksu ja lämminhenkinen

Ihan näiltä nurkilta löytyy ympäristöä vaalivaa ja huolettomuutta tarjoavaa kaukolämpöä, joka lämmittää jo 15 000 salolaisen kodin. Lämpöä riittää jaettavaksi myös muille kodeille ja kiinteistöille – rakennuksen iästä tai koosta huolimatta. Enää tarvitaan vain ne lämpöä vailla olevat. Tiedätkö sä jonkun, joka on vailla aitoa lämpöä?

Tutustu Kaukolämpöön

Sydän, jossa lukee Järkivalinta, joka herättää lämmön sisälläsi. Allekirjoituksena Kauko Lämpö, Salo.

Tällä kertaa etsinnässä jotain kestävää

Mukavuudenhaluinen nautiskelija, joka hakee kuumaa seuraa Salon seudulta. Minua kiinnostaa erityisesti ympäristövastuullinen asuminen ja kuluttaminen. Välttelen turhia säätöjä eli etsinnässä on pysyvää huolettomuutta. Jos olet kylmempää sorttia ja epäilet kykyäsi pitää yllä lämpöä välillämme, niin swaippaa ohi. Kodistani löytyy luotettavalle ja nykyaikaiselle lämpöä säteilevälle kumppanille paikka täytettäväksi.

Tutustu Kaukolämpöön

Sydän, jossa lukee Haetaan kuumaa seuraa. Allekirjoituksena Kiira Kiinteistö, Salo.

Kyllästynyt olemaan kylmä

Tärkeitä asioita elämässä huolettomuus ja ympäristöasiat. Etsin luotettavaa ja vastuullista seuraa, joka myös etsii sitä Oikeaa. Olisi ihana löytää rinnalle toinen mukavuudenhaluinen nautiskelija, joka osaa pitää yllä lämpö välillämme.

Tutustu Kaukolämpöön

Sydän, jossa lukee Etsinnässä se Oikea. Allekirjoituksena Kiira Kiinteistö, Salo.

Mikä saa sinut lämpimäksi?

Varmaankin sauna ja kunnon halaus. Mutta myös kaukolämpö, jota tuotetaan paikallisesti jätteestä yhdistetyssä lämmön- ja sähköntuotannossa. Se johdetaan koteihin ja kiinteistöihin kuumana vetenä, joka lämmittää niin kotisi kuin käyttövetesi. Kodistasi tulee kutsuva, mikä tekee sinut onnelliseksi. Samalla ympäristö on tyytyväinen, kun valitset kotiisi energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmitysmuodon.

Tutustu Kaukolämpöön

Puhekupla, jossa lukee Mikä saa sut lämpimäksi.

Onko tää liian hyvää ollakseen totta?

Kerrankin ei ole! Kaukolämpö on nimittäin juuri sitä mitä se lupaa: säätövapaata ja vakaata lämpöä. Ei enää jatkuvia riitoja lämmitysjärjestelmän kanssa tai ailahtelevia lämpötiloja. Edessä odottaa huolettomammat ajat. Joten miten on? Katotaanko, mihin tää tästä etenee?

Tutustu Kaukolämpöön

Puhekupla, jossa lukee Mikä saa sut lämpimäksi.

Sen tietää, kun se oikea sattuu kohdalle

Sen tietää, kun se oikea sattuu kohdalle, joten mitä sitä turhaan kainostelemaan. Kaukolämpöverkkoon liittyminen ei kuitenkaan tapahdu tuosta vain. Kodin tai kiinteistön on oltava lähellä nykyistä verkkoa - olipa kyseessä sitten uudisrakennus tai vanhempi kiinteistö. Kiinteistössä tulee olla myös vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Otetaanko siis selvää, onko kaukolämpö just sun huusholliin sopiva?

Tutustu Kaukolämpöön

Talo, jossa lukee Saman katon alle.
Ajatuskupla, jossa lukee Yksissä tuumin kohti lämmintä kotia.

Kun kaipaa lämpöä, on hyvä olla lähekkäin

Saman katon alle muuttaminen tietää muutoksia molemmille, mutta kun asiat sovitaan ja suunnitellaan yhdessä, yhteiselo sujuu hyvin myös jatkossa. Kun liittymisestä sovitaan, Salon Kaukolämpö rakentaa liittymisjohdon ja asiakas vastaa muutostöistä rakennuksen sisällä. Askarruttaako yhteiselo vielä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tutustu Kaukolämpöön

Ajatuskupla, jossa lukee Kun kaipaa lämpöä, on hyvä olla lähekkäin.
Talon ja kaivinkoneen piirros ja teksti Lämpö on jo ovella!

Lämpö on jo ovella!

Vaikka kesän lämpö lähestyy, vakaa ja ympäristöystävällinen kaukolämpö on ja pysyy. Se pitää kesällä käyttövetesi lämpimänä. Kaukolämpö asennetaan kiinteistölle kesäkaudella, jotta lämmitykseen ei tule katkosta. Lämpöä jakelevan laitteiston tilantarve on jääkaappia pienempi, joten vanhan lämmitysmuodon vaihtaminen huolettomampaan kaukolämpöön saattaa tuoda kiinteistöön myös lisää säilytysneliöitä. Muutos voi jännittää, mutta me autamme sinua jokaisessa vaiheessa!

Tutustu Kaukolämpöön

Talon piirros ja teksti Avaa ovi huolettomalle lämmölle.
Ekovoimalaitoksen piirros ja teksti Helppoa ja kestävää yhteiseloa.

Helppoa ja kestävää yhteiseloa

Kaukolämpö on käyttäjälleen oiva kumppani, joka ajattelee myös meidän kaikkien yhteistä tulevaisuutta. Lounavoiman Korvenmäen ekovoimalaitoksessa kierrätyskelvoton yhdyskuntajäte hyödynnetään lähienergiaksi. Voit nauttia ympäristöystävällisesti lämmitetystä lämpimästä kodista ja käyttövedestä vuosia eteenpäin. Aloita huoleton ja ympäristöystävällinen elämä yhdessä kaukolämmön kanssa!

Tutustu Kaukolämpöön

Piirros koivunlehdestä ja teksti Kestävästi yhdessä.
Piirros tikkataulusta ja teksti Helposti yhdessä, allekirjoitus Kiira Kiinteistö, Salo.

Helposti yhdessä

Ihana kaukolämpö on tehnyt arjestani niin paljon mukavampaa! Vaikka olemme vasta aloittaneet yhteisen taipaleemme, olen äärimmäisen tyytyväinen. Lämmönvaihtimen ansiosta kaukolämpö on myös erittäin helppohoitoinen. Voin tyystin unohtaa huollot ja jatkuvat tarkkailut. Luotettavaa lämpöä on aina saatavilla ja voin nauttia kodistani huolimatta energiakustannuksista. Voin siis sanoa olevani osa kestävää tulevaisuutta kaukolämmön avulla.

Tutustu Kaukolämpöön

Piirros tikkataulusta ja teksti Täydellinen kumppani.
Piirros tikkataulusta ja teksti Mukavan lämmin, allekirjoitus Konsta Koti, Salo.

Mukavan lämmin

Olen todella tyytyväinen Kaukoon, hän on ylittänyt odotukseni! Verrattuna vanhaan on Kaukon kanssa helppo elää. Voin unohtaa huollot ja jatkuvat tarkkailut, sillä Kaukon nerokas lämmönvaihdin hoitaa tehtävänsä moitteettomasti myös pitkällä aikavälillä. Yksi Kaukon ehdottomista eduista on myös sen kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys sekä kilpailukykyinen hinta.

Tutustu Kaukolämpöön

Piirros tikkataulusta ja teksti Täydellinen kumppani.